“A Balaton ábránd és költészet, történelem és hagyomány, édes-bús mesék gyűjteménye, különös magyar emberek ősi fészke, büszkeség a múltból s ragyogó reménység a jövőre.”

(Eötvös Károly)

Villa Millennium - egy csepp Balaton

A Villa Millennium az önfeledt pihenés tökéletes helyszíne. Patinás környezet, vidám elegancia, balatoni panoráma, kényelem felsőfokon. Ideális választás családi nyaraláshoz, romantikus barangoláshoz, csapatépítő tréninghez. Szeretettel, figyelemmel, gondoskodással várjuk!

Vendég értékelések

Kedves, rugalmas, figyelmes szállásadó. Igényes, hangulatos a kert, az épület, a berendezések. Gyönyörű, tiszta és nagyon csendes (pedig a zajokra kifejezetten érzékeny vagyok). Egyedi és modern szállás. Tökéletes! Biztosan visszatérünk.

Janka

A szállás gyönyörűen felújított, kifogástalan, modern, tiszta. Látszik, hogy minden apró részletre odafigyeltek. A reggeli a kertben szuper volt. A házigazda leste minden kívánságunkat. Laktóz és gluténmentes ételeket is biztosítottak nekünk. Biciklit ingyen lehetett igénybe venni. Csak ajánlani tudom.

Andrea

Pompás reggeli, kertben egy ernyő alatt rovarhálóval védve. A tulajdonos érti a szakmát. Minden, ami szükséges egy kellemes kikapcsolódáshoz, megvan. Sok szállodában megfordultunk már a világ minden táján, de ez a legjobbak közül való.

Balázs

Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink egyikén

You don't have permission to register